Formex januar 2024

Med nytt år følger nye muligheter for å bli inspirert! Etter mange år med turer til Oslo Design Fair valgte vi denne gangen å dra til Stockholm på Formex. Denne messen har flere utstillere slik at vi kan finne de beste produktene til våre fantastiske kunder. Som oftest har vi kun vært på dagstur, men denne gangen var vi så heldige å få til et par dager i Stockholm! Vi kan takke våre fantastisk sporty ansatte som passet godt på butikken hjemme i Trondheim😍

 

En av hovedgrunnene til å dra til Stockholm var å bli inspirert av andre tilsvarende butikker. Det største varehuset i Stockholm, NK, har en magisk interiøravdeling! Her drømte vi oss bort blant håndklær og nydelige senger med herlige sengetøy.

 

Svenskene er veldig glad i tekstiler med farger og mønster. Her er vi nordmenn litt mer forsiktige, men vi lar oss inspirere av mønster på mønster trenden. I mange år har gardinene blitt sydd med fingerkroker for å få jevne bølger. Denne trenden ser vi kommer sterkere og sterkere i Norge også med søm av gardiner med sydde folder. 

Vi var så heldige å få en ny leverandør på Formex! Her kjøpte vi forkle, ulike brett og grytekluter i tre nydelige mønster. 

 

 

Klippan Yllefabrik er også kjent for veldig gode ullpledd. Vi begrenset oss til å kjøpe inn to ulike mønster i flere farger. Fargene vi valgte er lyse og vårlige, perfekt til terrassen eller godstolen.  

 

Vi selger veldig mye ullpledd og da er det ekstra gøy med en ny leverandør med kvalitetspledd😊

Jakobsdals og Boel&Jan

Det er alltid like spennende å se hvilke nyheter vi finner hos Jakobsdals og Boel&Jan. Dette er to gode leverandører vi har handlet hos i mange år.

 

Denne gangen kjøpte vi runde duker i en nydelig bruntone i delikat linstruktur og tøffe pynteputer. Gleder oss til å få dette i butikk!

Borås Cotton

Hos Borås Cotton falt vi pladask for det nydelige sengesettet Fabiola. Det finnes i to delikate farger; lys blå og dus rosa. Fabiola er laget av bomullsateng med paisley-mønster. Rundt putevaret er det en nydelig bisekant i en kontrastfarge. 

Inspirasjonsbilder

Turen til Stockholm ga mye inspirasjon. Vi tar med oss disse viktigste trendene til Trondheim:

  • sitroner🍋
  • bruk av tekstilduker
  • runde duker
  • mønster på mønster
  • generelt sterke farger og maksimalisme