Oslo Design Fair 2022

Det er herlig å kunne reise tilbake til Oslo Design Fair på Lillestrøm. Det er ett år siden sist vi var på messe så dette gledet vi oss til! Høstens trender er varme fargetoner. Ifølge interiørarkitekt Tone Kroken er brunt det nye svart. Det skal også være spor av håndverk, tekstiler, teksturer, keramikk og farget glass. Miks av ulike teksturer, teddy og buklé er veldig viktig denne høsten. Vi ser fremdeles at designerne fortsatt vil ta naturen inn i hjemmene våre med farger, mønster som blomster og trær og materialvalg.  

 

Halvor Bakke:

Halvor Bakke har også denne høsten klart å imponere oss med nydelige design. Sengesettet Bedward har et klassisk og elegant design som er en variant av Paisley med vakre ornamenter i nydelige farger, og det kan aldri bli feil på soverommet. Elegant satengkvalitet og med kontrastfarget piping på både putevar og dynetrekk blir det ekstra fint. Dette mønsteret finnes i to nye farger for høsten; gråblå og brun. Vi har også Bedward sengesett i en delikat hvit bunn med blått mønster fra våren. 

Det andre satengsengesettet fra Halvor Bakke er inspirert av høstens gylne bladverk på trærne. Sengesettet Chester har et annet uttrykk enn tidligere design og finnes i to nydelige farger; blå og koksgrå. Vi elsker dette nye designet som er litt roligere og veldig delikat! 

Høstens flanell fra Halvor Bakke er en klassisk rute som er garnfarget. Det er tidløst og passer perfekt til vinterens kjøligere netter. Sengesettet Saint-Maurice finnes i to delikate farger; blå og koksgrå. Det fins også nattskjorte og pysjbukse i samme kvalitet og farger. Nattskjorten i flanell er ekstra lun og myk mot huden og gjøre den både deilig å sove i og fin å slenge på seg på morgen eller kveld når man skal slappe av. Både damer og menn elsket nattskjorten i flanell til Halvor Bakke i fjor. Det ble en av fjorårets mest populære julegaver! 

Denne høsten har Halvor Bakke designet både duntøfler og dunpledd i et klassisk rutete mønster. Duntøflene er fylt med 90% dun og har et trekk i 100% garnfarget bomullsflanell. Tøflene er i one-size og er perfekt å stikke bena i på hjemmekvelder på senhøsten eller vinteren. Dunpleddet er helt magisk! Det har deilig myk flanell på den ene siden og er glatt på den andre siden. Da kan du justere litt selv hvor varmt pleddet skal være, da flanellssiden er litt lunere. Dette tror vi blir en favoritt til jul! Perfekt til den som har alt.😃

 

Borås Cotton:

Vi har fått inn flere nydelige sengesett fra Borås Cotton, alle med nydelig satengveving! Sengesettet Milazzo har kommet inn i to nye farger: beige og grå. Det klassiske paisleymønster med delikat farger innbyr til velvære på soverommet. Sengesettet Abla kommer i en nydelig grønnfarge. Det er ise rundt både putevar og dynetrekk som gir sengesettet det lille ekstra. Det siste sengesettet fra Borås Cotton er Cloud i fargen svart. Vi elsker dette sengesettet som vi allerede har flere farger som blå, grønn, beige og rosa. Flere kunder har etterspurt sengesett i svart uten mønster så nå ble vi glade.😃

 

Høie:

Nyhetene fra Høie er i tåkegrønn og mørk blå. Sengesettet Wessel er i sateng og har derfor den fine og særegne glansen satengen er kjent for. Dette sengesettet har et tosidig design og en piping rundt putetrekket som gir det lille ekstra. Kreppsengesett har blitt veldig populært og også denne høsten har Høie kommet med nye kreppsengesett. Ara kreppsengesett er Svanemerket, så du kan slumre med både god samvittighet og komfort.  

Vårens lilla drøm i sengesettet Catharina har kommet i ny delikat farge denne høsten, tåkegrønn. Catharina sengesett er behandlet med  Easy Care som gjør at det krøller mindre og at sengesettet holder seg fint lengre.

 

Vi håper dere blir like glade for høstens nyheter som oss!

Nedenfor har vi samlet bilder med link direkte til produktet på nettbutikken.