Oslo Design Fair 2023

Da er det endelig tid for messe på Oslo Design Fair på Lillestrøm! Det er et helt år siden forrige gang og vi er gira på å bli inspirert. Søstrene sisters dro med seg far på tur, hvor det nok en gang kun ble dagstur fra Trondheim for å ikke være borte fra butikken for lenge. Som vanlig er det far som holder ut lengst og har en egen evne til å fange trendene tidlig. Sammen er vi et uslåelig team😊

 

Turen startet hos Home of Textiles, vår svenske leverandør med merkenavnene: Jakobsdals og Boel & Jan. Her møtte vi som alltid veldig hyggelig far og sønn; Erik og Asgeir. De har vært en god leverandør i over 30 år! De har imponert med å alltid følge med i tiden og være først ute med trender. Denne gangen har de hatt et samarbeid med Marianne Haga Kinder med ulike fat, skåler mm. Marianne ble inspirert av sitt ferieparadis i Grimstad hvor hun som liten samlet drivved, skjell og steiner ved stranden. Det har resultert i fantastiske serveringsfat og skåler. Et av serveringsfatene vi forelsket oss i var Olivia som er laget av mangotre. Det er foodsafe og fungerer fint til servering. 

 

Vi forelsket oss også i marmorskålen Anemone. Den er i 100% marmor og hvert produkt er håndlaget og har derfor sitt unike preg. Skålen veier 15 kg og bidrar til en luksusfølelse i hjemmet.

 

Møbelstoffet boucle har virkelig blitt populært. Hos Jakobsdals gikk vi til innkjøp av en loungestol i nettopp boucle. Den kan skaffes i fem ulike farger, vi valgte å kjøpe inn i off-white. Den er fantastisk å sitte i og er et smykke i ethvert hjem. 

 

Borås Cotton

Sengesettet Viola har et nydelig dobbel faced design som gir en vakker kombinasjon av det geometriske og det organiske. Putetrekk med oxford ramme skaper det klassiske utrykket som kjennetegner Borås Cotton. Bianca er en romantisk og drømmende sateng i klassiske toner. Putetrekket har en nydelig oxford ramme som gir et klassisk utrykk på soverommet.