Vårnyheter 2022

Vi har fått inn flere vårnyheter på sengesett fra Halvor Bakke, Borås og Høie. Felles for disse nyheten er at fargepaletten er i delikate Skandinaviske farger, som pudderrosa, lys blå, lys grønn og dus lilla. Det er også en nydelig kombinasjon av mønstrete design og delikate ensfargede sengesett som matcher hverandre. 

 

Sengesettet Bedward er en av vårens nyheter fra Halvor Bakke. Det har et klassisk og elegant design som er en variant av Paisley med vakre ornamenter i nydelig farge, og det kan aldri bli feil på soverommet. Elegant satengkvalitet og med kontrastfarget piping på både putevar og dynetrekk gjør det ekstra fint. Halvor Bakke elsker hager og blomster og mye av hans tid blir brukt til å gjøre det vakkert rundt seg, både ute og inne. I sengesettet Garden of Cape er det et blomsterhav og et fargespill som er helt vidunderlig året rundt. Den siste nyheten fra Halvor Bakke er sengesettet Bloubergstrand som er i vevd krepp og er sommerens favoritt med sin svalende effekt. Matchende nattskjorte gjør deg klar for sommer og sol!

 

Vårens nyheter fra Borås er sengesettene Milazzo og Sorrento. Milazzo er et nydelig sengesett i myk bomullssateng og klassisk paisleymønster i 2 ulike fargekombinasjoner; rosa og beige samt blå og beige. Fargekombinasjonen gjør at mønsteret virker rolig og nedtonet og innbyr derfor til velvære til soverommet. Vevingen gir den fine glansen som sateng er kjent for og sammen med mønsteret gir det sengesettet et eksklusivt uttrykk. Sengesettet Cloud er en ensfarget sengesettserie som finnes i mange ulike farger. Vårens nyhet her er i fargen pudderrosa som matcher  perfekt med Milazzo i rosa. Sengesettet Sorrento er i sateng og har et nydelig blomstermotiv. Det kommer i to delikate farger, blå og grønn, og har en kontrastbise rundt både putevar og dynetrekk som gir sengesettet det lille ekstra. 

 

En av vårens største fargetrender er lavende. At lavendel er en av fargene som blomstrer denne våren på soverommet er kanskje ingen overraskelse – den blir brukt for å fremme ro, god søvn og indre velvære. Vi har valgt å ta inn noen nyheter fra Høie i denne nydelige fargen. Mira er en ensfarget og steinvasket sateng med en mattere look. Steinvaskede sengesett mykner bomullsfibrene noe som gjør sengetøyet himmelsk godt å sove i. Sengesettet Catharina har et nydelig blomstermotiv i duse lavendeltoner. Det er behandlet med  Easy Care som gjør at det krøller mindre og at sengesettet holder seg fint lengre. 

 

Høie er kjent for sine slitesterke og delikate kreppsengesett. Ett av vårens nyheter er Livia som har hvit bunn med et hint av lilla fargetoner. Vi synes at sengesettet Midnatt er en av vårens mest spennende nyheter i kreppverden. Dette sengesettet finnes i to farger, tåkegrønn og dus blå. Den kombinerer den fine glansen og mykheten fra satengen og kreppens små luflommer. Kombinasjonen gir en helt unik stripeeffekt i sengesettet som dannes av satengens og den vevde kreppens unike egenskaper.