Oslo Design Fair 2021

Endelig er det mulig å dra ut i verden igjen! Vår første tur går til Oslo Design Fair på Lillestrøm. Vi har lengtet etter fysiske møter med leverandører og hyggelige kollegaer rundt i landet. Etter en periode med mye innkjøp via pc-skjerm er det godt å kunne ta og føle på ulike kvaliteter. I tillegg er det godt å samle inspirasjon. 

 

Det var flere trender på Oslo Design Fair. Det de fleste leverandørene hadde lagt mye vekt på var å få naturen inn i hjemmet. Dette ved hjelp av naturfiber, jordtoner og ikke minst grønne elementer. Vi er heldigvis på vei ut av en lang pandemi som gjør at vi har behov for mer farge rundt oss. Det er viktig å få inn farger og spesielt brente toner som brun, rød, lille og sennep.  

 

Nå er det mye fokus på bærekraft både i produksjon og i råvarer. Som et ledd i dette har flere av våre leverandører produsert sengesett i bambus. Bambus vokser raskt så det er en fornybar ressurs, den vokser faktisk 15 meter på 6 måneder! Sengesett av bambusfiber er et naturlig antibakterielt materiale. Det holder seg friskere lenger og minimerer bakterier, midd og sopp. Bambus har også temperaturregulerende egenskaper og transporterer fukt like godt som ull. Det er mykt og luftig å sove i.  

Enjoy sengesett grå i bambus

Enjoy sengesett hvit i bambus

Enjoy sengesett rust i bambus

Høstens nyheter fra Bedtime story by Halvor Bakke 

Halvor Bakke lar seg inspirere av sine fantastiske reiser rundt i verden når han designer kolleksjonen sin. Vi drømmer oss bort til Sør-Afrika, Singapore og Frankrike gjennom de herlige produktene. 

 

Sengesettet Raffles er inspirert av det ikoniske og legendariske Raffles hotell i Singapore. Det grafiske møter det organiske, og på lekker høykvalitets sateng er det både vakkert for øyet og nydelig mot huden. I vår ble dette sengesettet lansert i fargen pure cashmere, delikat hvit med beige striper. Nå har Halvor Bakke kommet med to nye farger, sort og vintage indigo.  

 

Videre tar Halvor Bakke oss med til Sør-Afrika gjennom sengesettet Franschhoek.  Det er et av hans favorittsteder, et lite stykke Frankrike i Sør Afrika – og hva gir vel mere franske følelser enn en vakker Paisley på nydelig, høykvalitets sateng. Dette sengesettet er i fargene plum kitten og indigo blue.

 

Blant høstens nyheter er selvfølgelig et mykt og deilig garnfarget flanellsengesett. Sengesettet Zermatt er inspirert av den fantastiske vinterdestinasjonen som Halvor Bakke gleder seg til å reise tilbake til. For ekstra kjølige netter har Halvor Bakke også designet nattskjorte i supersoft garnfarget flanell og deilig jaquard vevet pledd i det samme klassiske rutemønsteret. Zermatt finnes i fargene sort og vintage indigo.

 

Halvor Bakke har også kommet med fem nye farger i håndkleserien Clifton. I forbindelse med sin 50 årsdag i fjor lanserte han kolleksjonen The Suite med Clifton håndkle i sort. Nå har han utvidet med fargene pure cashmere, ocean, vintage indigo, plum kitten og brilliant white. Dette er nydelige håndklær i egyptisk bomull med vakker kant i viskosevelur.