Gardinoppheng - Toso Norge

Toso Norge

Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg gardinoppheng. De har stort utvalg i ulike liftgardinteknikker, gardinstenger og -skinner. Alle produktene lages måltilpasset etter spesielle behov, og blir spesialbestilt til hver enkelt kunde.

Gardinopphenget skal være en naturlig del av interiøret, og kan også brukes som et visuelt grep både for å øke oppfattet romhøyde og romfølelse.

Toso er landets største leverandør av måltilpassede liftgardin-system. Liftgardinen har en helt unik egenskap ved at den er "alt i ett"; den er både solskjerming, innsynsskjerming og dekorasjon på samme tid. Den kan lages med nesten alle typer av stoffkvaliteter slik at den kan tilpasses funksjon og ønsket skjerming. 

Vi har utstilt prøver av flere gardinstenger og -skinner i butikken i Trondheim. Velkommen innom oss!

Gardinstenger

Toso har mange ulike gardinstenger. Det finnes også et stort sortimentet med vakker endedekor og i valgfri utførelser, liksom i tre, stål eller akryl. Du står fritt til å kombinere farger og endedekor slik at uttrykket tilpasses egne ønsker og behov.

Malt trestang

Heldekkende, malte farger der enkelte har en "stripe-effekt" som gir treverket ekstra liv og dybde. Utvalget består av stang, endefeste/veggholder, samt ringer og endedekor. 

Beiset trestang

Trestenger med trestruktur har en beiset farge der trestrukturen kommer frem. Sortimentet inneholder stenger med "driv-ved" effekt i grå og krem, - perfekt til hytter ved sjø og fjell.

Trestang med krystaller

Tiara-sortimentet har endedekor med krystaller for et eksklusivt og elegant uttrykk. Treverket i sølv og perle har en "børstet" effekt.

Bruk av sidegardiner bidrar til å skape en koselig atmosfære og god stemning, samtidig som tekstilen vil sørge for nødvendig lyddemping. Valg av riktig gardinstang avhenger både av selve gardinen, men også av din personlige stil og type bolig.

Forgylt trestang

Trestenger med en antikk, forgylt finish er et kunstverk! Effekten fremkommer ved manuelt håndverk der papir med gull påføres, og gir hver del sin helt unike patina og egenart.

Gardinskinner

Toso leverer et stort antall dekorative og funksjonelle gardinskinner som kjennetegnes av en spesielt høy kvalitet, der trinser på hjul sikrer at de er både stillegående og har en spesielt lang holdbarhet

Nexty gardinskinne

En dekorativ skinne som tilbyr en helt unik kombinasjon av kvalitet, funksjonalitet og design. Nexty finnes i syv ulike farger og har trinser som sikrer holdbarhet og en stillegående gardin. Det finnes også tilbehør som magnetlås, som holder gardinen lukket og forhindrer lysinnslipp, og magnetstopper som er nyttig til gardiner som lett sklir på skinnen og ikke vil holde seg til siden. 

 

Legato gardinskinne

En anvendelig design-skinne som er litt større enn Nexty. Høyden på skinnen er 22 mm, mens Nexty er 16 mm. Legato finnes i tre ulike farger, har tilbehør som trinseglidere, magnetlås og magnetstoppere. 

Funksjonelle gardinskinner

Funksjonelle gardinskinner finnes i ulike størrelser, og velges med utgangspunkt i gardinens vekt. Skinnene trekkes for hånd, men enkelte kan også betjenes med snor eller motor. 

Det finnes ni ulike funksjonelle skinnetyper tilpasset vektbegrensninger. Noen skinner er bøybare. Trinser på hjul sikrer holdbarhet og en stillegående gardin.  

Squid®

Den første selvklebende tekstil til vinduet!

Squid® er en innovativ selvklebende, transparent tekstil som er enkel og rask å montere helt selv, på alle innvendige vinduer og glassflater, uansett størrelse og form.

Med Squid kan du se ut om dagen, og samtidig begrense folk i å se utenfra og inn. Squid skjermer dermed for innsyn, samtidig som du kan bevare utsikten.

Med sin minimalistiske design i hele 6 vakre, naturlige farger er Squid interiørarkitektens favoritt!

Tekstilen er allsidig og enkel i bruk, den er anti-bakteriell og PVC-fri, og er brannklassifisert i hht EU-standard B1/M1, samt har Oeko-Tex® standard 100. Med sitt naturlige og elegante uttrykk kan Squid brukes både på vinduer og innvendige glassvegger i kommersielle prosjekter, for å skjerme for innsyn og dermed bedre rommets funksjonalitet.