Halvor Bakkes Jul

Halvor Bakke er en av Norges mest profilerte interiørdesignere og er kjent for sin sobre og elegante stil. Han henter inspirasjon fra sine mange reiser, men også fra naturens fargepalett som endres med årstidene. Halvor Bakke har utviklet Bedtime Story som består av alt du kan drømme om til soverom og bad for å gi deg den gode hotellfølelsen - hjemme.

 

Halvor Bakke elsker jul, og det er høytiden han makser alt for kos og hygge. Så i år introduserer han en julekolleksjon i Bedtime Story. NB! Det er begrenset antall produsert av de ulike produktene i denne kolleksjonen. Det lønner seg å være raskt ute. Dette er en perfekt julegave!

 

Det er viktig å sove godt hele året, men i julen er det ekstra viktig. De kalde og mørke nettene, stearinlys og pledd, og tid til å nyte morgenen med kanskje en ekstra kopp kaffe på sengen. Aspen i garnfarget og lun flanell er i sengesett, nattskjorte og morgenkåpe. St. Julian er i Halvor sin kjente satengkvalitet TC 400, både elegant og klassisk i konfeksjoneringen. Begge kvaliteter har trekk til hotellpute så man kan bruke det om hverandre for å skape akkurat det du søker.

 

Velg det du liker best og som gir en følelse av luksus – i julen.