Luxaflex

I mer enn 60 år har Luxaflex® produsert  måltilpassede gardinløsninger tilpasset ethvert vindu, uansett størrelse og form. Lyskontroll, energieffektivitet, skjerming for innsyn og fokus på barnesikkerhet er bare noen av funksjonene som gjør Luxaflex® gardiner unike.

Alle produkter er grundig testet for å imøtekomme kvalitetsgarantien til Luxaflex® og gi deg årevis med glede og fleksibel lyskontroll.

Vakre vinduer og riktig belysning kan utgjøre en stor forskjell og forvandle hele stemningen i rommet.

Vi har et stort showroom i vår butikk i Trondheim.
Velkommen innom oss så kan vi sammen finne den perfekte gardinløsningen til dine vindu!

Du kan også finner mer informasjon om moderne gardinløsninger på vår landingsside hos Luxaflex ved å klikke her eller du kan ta kontakt med oss via kontaktskjemaet vårt her.

Duette® gardiner

Over 50% av hjemmets oppvarming kan gå tapt gjennom vinduene dine. Derfor har Luxaflex® designet Duette® gardiner som bidrar til å holde hjemmet svalt om sommeren og varmt om vinteren.

Plisségardiner

Plisségardinens skarpe og elegante striper går aldri av moten. Gardinene gir liv til ethvert rom, og passer spesielt bra til sving- og vippevinduer, samt dører og takvinduer som kan være vanskelig å nå. Kan monteres i rammen så man ikke tenger å bore hull.

Twist® rullegardiner

Twist® er et perfekt valg når du vil nyte det naturlige lyset, men samtidig skjerme for innsyn. Du kan bevege de to stofflagene forbi hverandre til en åpen, halvt åpen eller lukket posisjon for å skape akkurat den stemningen som du ønsker. Reduser sterkt sollys når solen skinner på TV-en, eller skjermer for nysgjerrige naboer

PowerView® Motorisering

Se for deg at gardinene dine styres automatisk etter din døgnrytme, dine ønsker og dine behov, uansett om du er hjemme eller ikke. Med PowerView® Motorisering kan du forhåndsinnstille gardinene dine til å bevege seg opp eller ned på bestemte tidspunkt gjennom hele dagen. Du velger enkelt både tidspunkt og posisjon fra din smarttelefon eller ditt nettbrett. Du bestemmer helt selv.

Med det bredeste utvalget av innovative valgmuligheter innenfor farger og vev, blir de motoriserte gardinene dine like vakre som de er intelligente. De enkle, batteridrevne og snorløse betjeningene er både estetiske og sikre for barn og kjæledyr.

De fleste PowerView® gardiner er batteridrevne, og er dermed enkle å installere, betjene og vedlikeholde. Batteripakken er skjult bak overlisten, så det er ingenting som ødelegger gardinens enkelhet. Det er også mulig å koble PowerView® til en stikkontakt.

Persienner

Persienner gir god lyskontroll, samtidig som de gir deg så mye privatlivet som du ønsker. Luxaflex® Persienner er utviklet med aluminiumslameller, som gjør at de har god holdbarhet. Det er også utviklet MegaView® persienner som gir den unike vippefunksjonen med dobbelt så mye utsikt som vanlige persienner.

Lamellgardiner

Lamellgardiner er en elegant og praktisk løsning til blant annet panoramavinduer og skyvedører, spesielt vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Lamellgardiner gir mye lys, men beskytter mot solen når du trenger det. Hvis du bor på gateplan eller hvor naboer kan se inn, så kan du enkelt justere lamellene på skrå for mer privatliv. Når du lukker lamellene gir det også UV-beskyttelse, som bidrar til å beskytte møbler, tepper og gulv fra å falme.

Rullegardiner

Luxaflex® Rullegardiner kombinerer vakkert design med praktiske funksjoner og smart betjening. Våre Rullegardiner tåler også varme og fukt med DustBlock® som er antistatisk, frastøter fukt og smuss og gjør rullegardinen lett å rengjøre.

Trepersienner

Naturens varme og skjønnhet i ditt hjem. I kolleksjonen med Luxaflex® Trepersienner benytter vi tre som gir vinduene en helt unik stil. Kolleksjonen inneholder tre som har en forsvarlig og bærekraftig vekst fra godt forvaltede skogbruk.

Tekstilgardiner

Lange tekstilgardiner har igjen blitt et must i den moderne boligen. De rammer inn vinduene vakkert og skaper en romantisk og avslappet stemning. Gardinene kan gjerne gå fra tak til gulv og på den måten skape en illusjon om ekstra takhøyde.

Liftgardiner

Luxaflex® Liftgardiner gir et luksuriøst preg til rommet med sine myke stofflag. Den har innsydde vannrette aluminiumspiler, som gjør at gardinen henger stramt og elegant.

Insektsnett

Luxaflex insektsnett fås i en rekke modeller som dekker forskjellige behov. De fleste modeller kan monteres ute og inne, alt etter ditt ønske. Det finnes seks forskjellige modeller å velge imellom, ramme til vindu, rullegardin, plisse til vindu og dør.

Silhouette®

De elegante Silhouette® gardinene forvandler sterkt sollys til mykt og naturlig lys i rommet. Silhouette® gardiner består av to lag transparente stoff som gir et mer behagelig lys i rommet, og samtidig filtrerer det skarpe lyset slik at du kan nyte utsikten.

Panelgardiner

Panelskinnen finnes i alt fra to til fem spor. Det som avgjør valget av antall spor kommer an på hvor brede skinner du ønsker og hvor mange panelgardiner du ønsker å ha. Luxaflex® panelgardiner fås i valgfri bredde, fra 25 cm og opptil hele 120 cm. I løpet av dagen endres lysinnslippet og dermed også behovet – da flytter du enkelt på en eller flere paneler.