Elegante - Lovely krem, sateng

Opplev en god natts søvn i luksuriøst sengetøy! Det elegante sengetøyet i bambus-bomull-sateng LOVELY natural er spesielt kosete og mykt, med en glatt overflate som føles behagelig på huden.

Det subtile blomster- og gressmønsteret i naturlige beige toner gir soverommet en eksklusiv eleganse. Ideell for sommer og alle årstider!

 LOVELY naturlig sengetøy er laget av 50% bambus og 50% bomull i satengkvalitet. Glidelåsen av høy kvalitet gjør det enkelt å ta av og på sengetøyet. Det fine mønsteret av blomster og gress i naturlige beige toner vil gi soverommet en hyggelig atmosfære. Sengetøyet er spesielt egnet for sommeren da det er lett og pustende, men også for alle andre årstider. Bambus-bomull sateng sengetøy LOVELY natural er eksklusivt, elegant og luksuriøst.

2 099,00
  • 50% bomull, 50% bambus
  • Putevaret har størrelse 50x70 cm
  • Eksklusivt sateng
  • Glidelås i dynetrekk og putevar

Se våre vask- og vedlikeholdstips her.

Kategori

Bomull

Varemerke

Elegante

Farge

Hvit/Krem

SKU
2397/7 str 140x200

Elegante er en av våre største leverandører av kvalitetssengesett. Elegante er en familiebedrift fra Tyskland som nå drives av andre generasjon. Vi har vært forhandler av sengesettene til Elegante i mange år og har veldig god er faring med kvaliteten.