Black Week

Nå braker det løs med mange gode tilbud på Black Week! Det er kanonpriser på dyner, puter, sengesett og håndklær. Da kan du få gjort unna julehandelen hos oss! Her finner du gaver som varer i mange år. 

Nedenfor har vi sortert salgsvarene på de ulike varegruppene. Du kan også gå direkte inn på linkene under:

Sengesett - Dyne - Pute - Håndkle

Sengesett

Sengesettene er laget av den beste egyptiske bomull med satengveving. Den er slitesterk og veldig behagelig på huden. Vi har forklart om denne fantastiske kvaliteten i en video du kan se her

30% rabatt på følgende sengesett:

40% rabatt på følgende sengesett:

50% rabatt på følgende sengesett:

Dundyner og dunputer

Her er det førstemann til mølla! Vi har knallgode priser på mange dundyner og dunputer. Om du trenger en varm vinterdyne, lett helårsdyne eller sval sommerdyne så har vi gode priser på de fleste tykkelser. For å finne dynen som passer til deg kan du se vår Dyneguide. Se utvalget på Black Week nedenfor:

Night medium

Dette er en punktsydd dundyne med 70% moskusand. En middels tykk helårsdyne som passer godt i sesongene utenom den kaldeste vinter. Her får du mye dyne for pengene!

Sydpolen

Sydpolen er vår beste dyneserie fylt med 100% av den fineste og nøye utvalgte gåsedun. Dette er en lett og meget behagelig dundyne som vi absolutt anbefaler! 

Dyneserien finnes i tre ulike tykkelser slik at du kan sove godt hele året. Akkurat nå har vi salg på to av tykkelsene: 

Grand Luxus

Grand Luxus er fylt med 100% europeisk moskusand av premium kvalitet. Det er en lett dyne som isolerer og regulerer temperaturen veldig godt. 

Luxus

Dette er en dyneserien som inneholder 90% europeisk moskusand. 

Vi har også en veldig fin hodeputeserie på salg. For å avgjøre hvilken pute som passer til deg kan du lese vår puteguide.

Arctic

Denne serien består av 90% moskusandedun. Det er litt grovere trekk enn Luxus, men dynene veier mer og er derfor varmere.  

Håndklær

Perfekt julegave til den som har alt! Tykke, myke håndklær som tørker godt.