Black Week

Nå braker det løs med mange gode tilbud på Black Week! Det er kanonpriser på dyner, puter, dunpledd, sengesett og håndklær. I tillegg har vi 25% rabatt på alle varer fra Halvor Bakke, 20% rabatt på de populære dunpleddene fra Out&About og 20% rabatt på alle håndklær fra Villeroy & Boch. Da kan du få gjort unna julehandelen hos oss! Her finner du gaver som varer i mange år. 

Nedenfor har vi sortert salgsvarene på de ulike varegruppene. Du kan også gå direkte inn på linkene under:

Sengesett - Dyne - Pute - Håndkle - Dunpledd - Halvor Bakke - Villeroy & Boch

 

Dette er fantastiske tilbud som varer tom mandag 28.november eller så langt lageret rekker. 

Sengesett

Sengesettene er laget av den beste egyptiske bomull med satengveving. Den er slitesterk og veldig behagelig på huden. Vi har forklart om denne fantastiske kvaliteten i en video du kan se her

opptil 60% rabatt på følgende sengesett:

50% rabatt på følgende sengesett:

30% rabatt på følgende sengesett:

Dundyner og dunputer

Her er det førstemann til mølla! Vi har knallgode priser på mange dundyner og dunputer. Om du trenger en varm vinterdyne, lett helårsdyne eller sval sommerdyne så har vi gode priser på de fleste tykkelser. For å finne dynen som passer til deg kan du se vår Dyneguide. Se utvalget på Black Week nedenfor:

Night medium

Dette er en punktsydd dundyne med 70% moskusand. En middels tykk helårsdyne som passer godt i sesongene utenom den kaldeste vinter. Her får du mye dyne for pengene! Dette er en fantastisk tilbudspris som varer tom mandag 28.november eller så langt lageret rekker. 

Sydpolen

Sydpolen er vår beste dyneserie fylt med 100% av den fineste og nøye utvalgte gåsedun. Dette er en lett og meget behagelig dundyne som vi absolutt anbefaler! 

Dyneserien finnes i tre ulike tykkelser slik at du kan sove godt hele året. Under Black Week har vi et fantastisk tilbud på to av tykkelsene

Grand Luxus

Grand Luxus er fylt med 100% europeisk moskusand av premium kvalitet. Det er en lett dyne som isolerer og regulerer temperaturen veldig godt. 

Luxus

Dette er en dyneserien som inneholder 90% europeisk moskusand. Akkurat nå under Black Week har vi et fantastisk tilbud på denne dyneserien! Dette er en fantastisk tilbudspris som varer tom mandag 28.november eller så langt lageret rekker. 

Dunputer

Vi har også en veldig fin hodeputeserie på salg. For å avgjøre hvilken pute som passer til deg kan du lese vår puteguide.

Out&About dunpledd

Out&About dunpledd inneholder europeisk dun, det veier lite og er perfekt å ta med seg på tur! Pleddet kan komprimeres i en liten pose med glidelås som er påsydd pleddet. Alle dunens gode egenskaper komprimert i et perfekt pledd til å bruke inne, ute, båten, hytta, ved bålpannen, i hengekøyen, på festival, på skoleavslutning eller etter morgenbadet – sommer som vinter.

Dunklem uansett årtid eller anledning – one size fits all – for store og små som ikke liker å fryse.

Håndklær

Perfekt julegave til den som har alt! Tykke, myke håndklær som tørker godt. De holder seg veldig godt i vask og er like fine år etter år. I fjor lanserte Villeroy & Boch en håndkleserie som har vært veldig populær. Den fins i totalt 15 ulike ensfargede håndklær og fire med mønster. Disse har vi nå 20% rabatt på under Black Week. Du kan se alle fargene her.  

Halvor Bakke

Under Black Week har vi 25% rabatt på alle produkter fra Halvor Bakke! Nedenfor ser du noen av våre julefavoritter. Dersom du vil se igjennom alle produkt fra Halvor Bakke på vår nettbutikk kan du klikke her.