Black Week

Nå braker det løs med mange gode tilbud på Black Week! Det er kanonpriser på dyner, puter, dunpledd, sengesett og håndklær. I tillegg har vi 25% rabatt på alle varer fra Halvor Bakke, 20% rabatt på de populære dunpleddene og duntøflene fra Out&About og 20% rabatt på utvalgte håndklær fra Villeroy & Boch.

Nå kan du få gjort unna julehandelen hos oss! Her finner du gaver som varer i mange år🎁 

 

Nedenfor har vi sortert salgsvarene på de ulike varegruppene. Du kan også gå direkte inn på linkene under:

Sengesett - Dyne - Pute - Håndkle - Out&About - Halvor Bakke - Tone KrokenVilleroy & Boch - Håndkleserien Royal - Badematter - Barneputer - Mummi pynteputer

 

Dette er fantastiske tilbud som varer tom mandag 27.november eller så langt lageret rekker. 

Håndkleserien Royal

Royal er en ensfarget håndkleserie fra Poulsson som finnes i mange flotte farger og flere størrelser, fra klut til stort badelaken. Håndklærne er klassiske og tidløse med en delikat pyntebord. 

Royal er av tykk og myk frottèkvalitet. Den holder seg godt i vask og tørketrommel. Se alle farger her.

Håndklær

Perfekt julegave til den som har alt! Tykke, myke håndklær som tørker godt. De holder seg veldig godt i vask og er like fine år etter år. Under Black Week har vi 20% rabatt på utvalgte håndklær fra Villeroy & Boch. 

Håndklær

Denne uke har vi gode tilbud på flere håndklær, opptil 50% rabatt!

Sengesett

Sengesettene er laget av den beste egyptiske bomull med satengveving. Den er slitesterk og veldig behagelig på huden. Vi har forklart om denne fantastiske kvaliteten i en video du kan se her

30% rabatt på følgende sengesett:

50% rabatt på følgende sengesett:

opptil 60% rabatt på følgende sengesett:

Dundyner og dunputer

Her er det førstemann til mølla! Vi har knallgode priser på mange dundyner og dunputer. Om du trenger en varm vinterdyne, lett helårsdyne eller sval sommerdyne så har vi gode priser på de fleste tykkelser. For å finne dynen som passer til deg kan du se vår Dyneguide. Se utvalget på Black Week nedenfor:

Night medium

Dette er en punktsydd dundyne med 70% moskusand. En middels tykk helårsdyne som passer godt i sesongene utenom den kaldeste vinter. Her får du mye dyne for pengene! Dette er en fantastisk tilbudspris som varer tom mandag 27.november eller så langt lageret rekker. 

STAY Outstanding/Grand Luxus

STAY Outstanding er fylt med 100% europeisk moskusand av premium kvalitet. Det er en lett dyne som isolerer og regulerer temperaturen veldig godt. 

STAY Fantastic/Luxus

Dette er en dyneserien som inneholder 90% europeisk moskusand. Akkurat nå under Black Week har vi et fantastisk tilbud på denne dyneserien! Dette er en fantastisk tilbudspris som varer tom mandag 27.november eller så langt lageret rekker. 

Dunputer

Vi har også en veldig fin hodeputeserie på salg. For å avgjøre hvilken pute som passer til deg kan du lese vår puteguide.

Out&About dunpledd og duntøfler

Out&About dunpledd og duntøfler inneholder europeisk dun, det veier lite og er perfekt å ta med seg på tur! Pleddet kan komprimeres i en liten pose med glidelås som er påsydd pleddet. Alle dunens gode egenskaper komprimert i et perfekt pledd til å bruke inne, ute, båten, hytta, ved bålpannen, i hengekøyen, på festival, på skoleavslutning eller etter morgenbadet – sommer som vinter.

Dunklem uansett årtid eller anledning – one size fits all – for store og små som ikke liker å fryse.

Halvor Bakke

Under Black Week har vi 25% rabatt på alle produkter fra Halvor Bakke! Nedenfor ser du noen av våre julefavoritter. Dersom du vil se igjennom alle produkt fra Halvor Bakke på vår nettbutikk kan du klikke her.  

Tone Kroken

Under Black Week har vi 25% rabatt på sengesettene fra Tone Kroken! 

Badematter

Gi deg og føttene dine litt hverdagsluksus! Disse bademattene fra Poulsson er myke og deilige og finnes i ulike farger og mønster. Under Black Week har vi 50% rabatt!

Barnepynteputer

Vår folkekjære Torbjørn Egner har inspirert barn i generasjoner til å være snille og greie med hverandre. Produktene er basert på hans originalarbeider og er bearbeidet med respekt for hans skaperverk.

Mummuputer

Humoristisk illustrasjon med tekst fra Mummiuniverset.